22 Kasım 2012 Perşembe

MUHTAR MESLEK TANIMI

Bu yazımızda, Muhtar mesleği hakkında önemli bilgilere ulaşabilirsiniz. Yazımızda kısaca "Muhtar nedir, Muhtar ne iş yapar, Muhtar nasıl öğrenilir, en iyi Muhtar kimdir " bilgilerini anlatacagız.


Muhtar mesleğine ait bilgiler henüz eklenmedi!.. "Muhtar hakkında bildiklerinizi başkalarının öğrenmesini isterseniz YORUM YAZARAK sitemize eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Muhtar kac para kazanir Muhtar işi, Muhtar hakkında bilgi, Muhtar mesleği seçimi, nasıl Muhtar olunur, Muhtar okulları, Muhtar eğitimi, Muhtar öğretimi, Muhtar yorumları, en iyi Muhtar kimdir







muhtar nedir, muhtar ne demek - Nedir Ne Demek (NND Sözlük)
muhtar nedir ve muhtar ne demek sorularına hızlı cevap veren sözlük sayfası. (muhtar anl amı, muhtar ingilizcesi, ingilizcede muhtar, muhtar nnd)
MUHTAR (MUHTAR nedir? - MUHTAR anlamı) - Cep-x - … Konu ile alakalı etiketler: muhtar nedir, muhtar ne demektir, muhtarın anlamı nedir, muhtar ne demek, muxtar ne demekdir, mu htar nedir, muhtar eyalet nedir
MUHTAR NEDİR, MUHTAR NE DEMEK, MUHTAR EŞ ANLAMLISI, MUHTAR … muhtar nedir muhtar ne demek muhtar eş anlamlısı muhtar türkçe sözlük muhtar anlamı ve ingilizcesi için tıklayınız.
Muhtarın görevleri nelerdir? - eBilge cevaplanmadik soru Buna rağmen iş görmiyen muhtar, yetkili idare kurulu kararıyla görevinden uzaklaştırılır. Hatay ın posta kodu nedir? 280 defa okundu : 18:
Muhtar isminin anlamı - Muhtar isminin kökeni Arapça - Muhtar Muhtar isminin anlamı, Muhtar nedir, Muhtar ne demektir? 1. İhtiyar eden, seçilmiş, seçkin. Hareketinde serbest olan, istediği gibi davranan, dilediğini yapan.
muhta r teriminin Zargan İngilizce Sözlükteki karşılığı muhtar village headman : muhtar self-governing : muhtar autonomous: sıfat: muhtarlık being a mukhtar : muhtarlık the work of a mukhtar
Muhtar hakkında ansiklopedik bilgi Muhtar hakkında bilgi ve daha fazlasi Türkçe Bilgi'de. Türkçe Bilgi. Araştır Muhtarların yasalardaki yeri nedir, yetkileri ve görevleri nelerdir.
MUHTÂR nedir, MUHTÂR hakkinda bilgi, MUHTÂR ne demek, … MUHTÂR. Kullar istekli hareketlerini yapıp yapmamakta muhtardırlar. Kul bir işi önce ihtiyâr eder (ister) diler, Allahü teâlâ o işi yaratır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder