29 Kasım 2012 Perşembe

Profesör MESLEK TANIMI

Bu yazımızda, Profesör mesleği hakkında önemli bilgilere ulaşabilirsiniz. Yazımızda kısaca "Profesör nedir, Profesör ne iş yapar, Profesör nasıl öğrenilir, en iyi Profesör kimdir " bilgilerini anlatacagız.


Profesör mesleğine ait bilgiler henüz eklenmedi!.. "Profesör hakkında bildiklerinizi başkalarının öğrenmesini isterseniz YORUM YAZARAK sitemize eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Profesör kac para kazanir Profesör işi, Profesör hakkında bilgi, Profesör mesleği seçimi, nasıl Profesör olunur, Profesör okulları, Profesör eğitimi, Profesör öğretimi, Profesör yorumları, en iyi Profesör kimdir







Profesör - Nedir

Profesör nedir? 1. Üniversitede ve yüksekokullarda doçentten bir aşama üs tün olan öğretim üyesi. Profesör kelimesinin ingilizcesi

PROFESÖR NEDİR? profesör ne zaman? -

PROFESÖR nedir? Anlamı nedir? PROFESÖR için tıklayın. analiz ve cümleler teorisinden tanıdığım bir profesör ilk aklıma gelen.

Hocalık - Nedir

Viyana üniversitesinde hocalığım sırasında amirim olan profesör ağır hasta idi. - H. Taner. Hocalık kelimesinin ingilizcesi. n. » ben dili nedir?

Kafa kafaya vermek - Nedir

Bizim hükümetin para vermemesi karşısında birkaç profesör kafa kafaya verdik. - H. Taner. Kafa kafaya vermek kelimesinin ingilizcesi. » ben dili nedir?

profesör nedir, profesör ne demek - Nedir Ne Demek (NND Sözlük)

profesör nedir ve profesör ne demek sorularına hızlı cevap veren sözlük sayfası. (profesör anlamı, profesör ingilizcesi, ingilizcede profesör, profesör n nd)

PROFESÖR NEDİR, PROFESÖR NE DEMEK, PROFESÖR EŞ …

profesör nedir profesör ne demek profesör eş anlamlısı profesör türkçe sözlük profesör anlamı ve ingilizcesi için tıklayınız.

Profesör Nedir Yazarçizer Güncel Yazarlar Topluluğu

Eski Alimler ve Günümüz Cehaleti… Geçen bir büyüğüm özetle şunları söylemişti:"Günümüzde âlim kalmadığı için, insanlar 'bilgili' sıfatı alan

Müderris - Nedir

Müderris nedir? 1. Profesör. 2. Medresede ya da camide öğretmen. Müderris kelimesinin ingilizcesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder